Sangap Forum

Untuk Sama-sama Share Pengalaman Fantasi Anda


    baru di sini

    Share

    shah

    Posts : 1
    Join date : 06/11/2013

    baru di sini

    Post  shah on Wed Nov 06, 2013 11:30 am

    lamak admin....sy baru je daftar hari ni....sblm2 ni join FLG pakai nick ni gak...dah lama tutup....dalam mencari2 hari ni baru terjumpa forum ni.....terus daftar.....tp malangnya kalau ikutkan rule admin tu sure sy x layak kot berada dalam forum ni....apa-apapun terpulang pada admin sbb sy menurut perintah je..........anyway thanks admin...  Crying or Very sad

    digitalsyco

    Posts : 1
    Join date : 19/12/2014

    Re: baru di sini

    Post  digitalsyco on Fri Dec 19, 2014 1:59 pm

    salam... aku dulu pun follow FLG gak.... harap admin pertimbangkan... ni baru jumpe nick otai-otai lama tapi senyap jerk... Sad

      Current date/time is Wed Jan 25, 2017 4:15 am